Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Πνεύματα δαιμόνων μπορεί να προκαλέσει παραισθήσεις που περιέχουν πληροφορίες από άλλες ζωές.




Ένα πρόσωπο που έχει παραισθήσεις νομίζει ότι είναι μια πραγματική εμπειρία. Μια δαιμονική ψευδαίσθηση χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τη ζωή κάποιου άλλου φαίνεται πραγματικά.   Μετενσάρκωση είναι μια λογική εξήγηση για αυτές τις εμπειρίες, ψευδή, αλλά παρόλα αυτά λογικό.


"Περιμένετε ένα λεπτό! Είπατε ότι αυτές οι τελευταίες εμπειρίες ζωής δεν μπορεί να εξηγηθεί ως παραισθήσεις!"

Υπάρχουν διάφορα είδη των παραισθήσεων. Ένα προκαλείται από την χημεία του σώματος, την ασθένεια, κλπ. Το άλλο είναι από μια αλλαγμένη κατάσταση της συνείδησης , που προήλθε από πράγματα, όπως:

Ύπνωση
Γιόγκα
-Ανατολική θρησκεία είδη του διαλογισμού
Βιοανάδραση
Διάφορα φάρμακα
Ορισμένα είδη ηλεκτρική διέγερση που εφαρμόζεται στον εγκέφαλο
«Πηγαίνοντας σε μια έκσταση" να ενεργεί ως μέσο πνεύμα
"Μέντιουμ" (ένας όρος που χρησιμοποιείται από ερευνητές των UFO. Η δραστηριότητα που συμμετέχουν είναι το ίδιο μέσο πρακτικές.)
"Απομακρυσμένη προβολή" (ένας όρος που χρησιμοποιείται από τον στρατό των ΗΠΑ για να περιγράψει την ίδια δραστηριότητα ως μέσο διοχέτευσης ή πρακτικές.)
Επικοινωνία με "πνευματικούς οδηγούς"
Τυπικές δραστηριότητες της σε ένα μέσο μιας συνεδρίας
"Οπτικοποίηση" τεχνικές
Κάθε είδος της δραστηριότητας που απόκρυφη προσκαλεί πνεύματα να έρθει σε επαφή, όπως πίνακες Ouija, Ταρώ, αστρολογία , διαβουλεύσεις με ένα "μέντιουμ".

"Γιατί ο Σατανάς κόπο να έρχεται με ένα μεγάλο ψέμα για την μετενσάρκωση; Ποιο είναι το νόημα;"

Η ανθρωπότητα έχει μια έμφυτη επιθυμία να επικοινωνεί με το Θεό.   Είναι στη φύση μας, επειδή ο Θεός το τοποθέτησε εκεί.  Σατανάς θα χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο μέσο για να οδηγήσει τους ανθρώπους μακριά από τον Θεό. Δεν πρέπει να κάνουμε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένας θεός, έχει απλά για να πάρει τους να μην πιστεύουν στο Θεό των Χριστιανών. Ένας απλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι με πλαστά θρησκευτικές εμπειρίες , όπως η "μετενσάρκωση παρελθόν-τη ζωή."


Ο Θεός θα μας κρίνει από την πίστη μας και τις δράσεις μας. Αν δεν πιστεύουμε στον Ιησού και να δεχθεί δώρο Του αιτιολόγηση από την πίστη θα είμαστε καταδικασμένοι. Εμείς δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε τη σωτηρία μας από καλές πράξεις, μήπως τυχόν καύχημα άνθρωπος.   Αλλά αυτό είναι ακριβώς ό, τι μετενσάρκωση διδάσκει-αν είναι βίδα αυτή τη φορά, απλά πρέπει να το κάνουμε ξανά και ξανά μέχρι να το κάνετε σωστά.  Το ψέμα ολέθρια εδώ είναι ότι ο άνθρωπος πεθαίνει και ανακαλύπτει πολύ αργά ότι δεν έχει άλλη μια ευκαιρία.

1 σχόλιο:

Cyprus and Greece will be safe countries

Very close to this threat, HELLENISM will be very afraid and will come in great repentance. Listen to the consequence of fear, it will be po...