Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Τεκτονισμός

 Οι Τέκτονες πιστεύουν τώρα στον δικό τους απρόσωπο Θεό που αποκάλεσε τον ΜΑΤΣ, αυτόν τον Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος. Οι στοές δεν θα είναι ημισταυρός ή εικόνα του Χριστού. Ο Υιός και ο Λόγος του Θεού, ο Κύριος και Σωτήρας σας Ιησούς Χριστός, αυτά είναι για ένα απλό μυστικό, όπως ο Πυθαγόρας, ο Βούδας και άλλοι. 



Το σκωτσέζικο μασονικό δόγμα που δημιουργήθηκε το 1804 περιλαμβάνει 3 μυήσεις και 33 μοίρες. Ο τρίτος βαθμός είναι μια τελετή γύρω από τον δολοφονικό θάνατο του Δασκάλου Χιράμ και την αναζήτηση λειψάνων. Πράγματι, η Παλαιά Διαθήκη μιλά για έναν Χιράμ της Τύρου που προσκλήθηκε από τον Βασιλιά Σολομώντα να βοηθήσει στην οικοδόμηση του Ναού στην Ιερουσαλήμ. Το μόνο έξω, αλλά σχετικά με τη δολοφονία, ανακτήστε τα λείψανα, κ.λπ. είναι εντελώς φανταστικό και μυθικό. 

Ο Τεκτονισμός, όπως είναι γνωστός σήμερα, δεν είναι απλός φιλανθρωπικός και φιλοσοφικός οργανισμός, όπως υποστηρίζουν οι υποστηρικτές του. Είναι μια υπερθρίσκεια με συγκρητιστικό χαρακτήρα. Είναι αυτή η απόδειξη της ειδωλολατρίας των δασκάλων και των μυστικιστών Εβραίων και Χριστιανών. Οι μασόνοι πιστεύουν ότι είναι μια παγκόσμια αδελφότητα. Αδερφέ αποκαλούν τον καθένα που τους ανήκει, είτε είναι Μουσουλμάνος είτε Βουδιστής είτε οτιδήποτε άλλο, ενώ οι μη Μασόνοι το αποκαλούν ιερόσυλο, ακόμα κι αν είναι χριστιανός. 

Ο Τεκτονισμός είναι θρησκεία και βασίζεται κυρίως στα αρχαία παγανιστικά μυστήρια. Ο ναός πρέπει να τον ονομάσει στοά, όπου γίνονται διάφορες τελετές: Λυκιδαίος υιοθεσίας (κάτι παρόμοιο με το χριστιανικό βάπτισμα), γάμος, μνημόσυνο και άλλα. Έχουν πτυχιούχους που αποδίδουν τις τελετές τους, ντυμένοι με ειδικές στολές, όπως ο Σεβασμιώτατος, ο Σεβασμιώτατος, ο Διδάσκαλος, ο Μέγας Διδάσκαλος, επόπτες. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά σύμβολα. Κάπου φαίνεται η Βίβλος, αλλά όχι όπως εννοούμε εμείς οι Χριστιανοί, αλλά σαν ένα απλό σύμβολο. Στις μυστηριώδεις τελετουργίες που χρησιμοποιούν ανθρώπινο σκελετό και σε κάποιο βαθμό απαιτούν το μυούμενο στην Τεκτονική να πίνει κρασί στο κρανίο που το έχουν κάνει να μοιάζει με Κύπελλο. 

Ένας Τέκτονας δεν είναι υποχρεωμένος να αλλάξει την πίστη του. Ένας χριστιανός μπορεί ακόμα να είναι χριστιανός και ένας μουσουλμάνος να είναι μουσουλμάνος, μαζί με την μασονική ικανότητα. 

Το ερώτημα όμως γεννιέται. Επιτρέπεται στον Χριστιανό να είναι και Μασόνος. 

Cyprus and Greece will be safe countries

Very close to this threat, HELLENISM will be very afraid and will come in great repentance. Listen to the consequence of fear, it will be po...