Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Αυτές οι «φανερώσεις» είναι δαιμόνων και μόνο δαιμόνων!

Η Αγία Θεοτόκος ποτέ δεν έχει επιδείξει ούτε επίσκεψη στη Φατίμα, στη Λούρδη, στη Μετζουγκόρια κλπ. Είναι προϊόντα δαιμόνων.

 

 Η Αγία Θεοτόκος δεν είναι αιρετικός αλλά Ορθόδοξος. Δεν υπάρχει τίποτα από τον Θεό σε αυτές τις «φανερώσεις» που έχουν κάνει οι Ρωμαίοι εκτός από ένα κυνικό παιχνίδι για να κρατήσουν τους ταπεινούς ανθρώπους δεσμευμένους στη ρωμαϊκή εκκλησία τους με την ξεδιάντροπη απόδοση της Αγίας Θεοτόκου στην συνεχώς εξελισσόμενη παπαλιστική αίρεση τους.

 

 Δυστυχώς, αντί να μετανοήσουν και να επιστρέψουν στην Αγία Ορθοδοξία όπως στην Αρχική Εκκλησία, οι Ρωμαίοι δεν κάνουν παρά να αναπτύσσουν περαιτέρω αυτές τις κακές εθνικιστικές «φαντάσεις», όπως στη Medjugorja και στους εκατοντάδες και εκατοντάδες καλλιτέχνες της οπτασίας που είναι τώρα διασκορπισμένοι διασκορπίζοντας το ψυχωτικό εμπόριο τους βλέποντας δαίμονες ως «φαντάσματα» σε όλο τον ρωμαϊκό εκκλησιαστικό κόσμο!

 

 Είναι τραγωδία που αντί να διαβάζουν τα Ιερά Ευαγγέλια του Ιησού Χριστού που έχουν καταγραφεί από τους Αγίους Αποστόλους και του Ευαγγελίου του Αγίου Πνεύματος που έχουν καταγραφεί στις πραγματικές ζωές των Αγίων Πατέρων και των «σωστά πιστών» αγίων αυτοί οι πλανημένοι θιασώτες αυτών των διαφορετικών». Οπτασία περιμένουν με φανατική προσμονή για την καθημερινή επιδιόρθωση του «σημερινού μηνύματος» που αποδίδεται στη Μητέρα του Θεού! Οχι! Το Medjugorja δεν είναι αληθινό, αλλά τα spin-offs του fruitcake είναι εξίσου εξωπραγματικά και ψυχωτικά. Υπάρχουν πολλά λεφτά στις «φανερώσεις». ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ!

 

 Η Πολύ Μητέρα του Θεού δεν εμπλέκεται με τη Λατινική ΑΙΡΕΣΗ σε καμία μορφή - ειδικά αυτές οι ψεύτικες «φαντάσεις». Αυτές οι αποκαλούμενες «εμφανίσεις» δεν είναι παρά ένα φανερό σημάδι εθισμού σε ψυχωτικά αυτοπαραγόμενα ψυχικά φαινόμενα, όλα εντάξει όταν παράγει το σωστό είδος «καρπού» που υποστηρίζει τον ρωμαϊκό θεσμό.

 

 Αγιότητα? Όχι σε αυτές τις «φανερώσεις». Δαίμονες; Απολύτως! Αυτές οι «φανερώσεις» είναι δαιμόνων και μόνο δαιμόνων!

 

  Τέλος, αυτά τα λεγόμενα «φαντάσματα» δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Αγία Θεοτόκο ή τον Χριστιανισμό του Κυρίου Ιησού Χριστού.

 

 Αυτά τα ρωμαϊκά «φαντάσματα» επιβεβαιώνουν ότι η Αγία Ορθοδοξία δεν πρέπει ΠΟΤΕ να συμβιβάσει τον Χριστό αποδεχόμενος τη ρωμαϊκή αίρεση μέχρι να μετανοήσουν τελείως και να καθαρίσουν τον εαυτό τους και να αποκηρύξουν κάθε αίρεση και τους αιρετικούς απογόνους τους - αυτά τα «φανερά» βδελύγματα 

Cyprus and Greece will be safe countries

Very close to this threat, HELLENISM will be very afraid and will come in great repentance. Listen to the consequence of fear, it will be po...