Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΈΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΟΥΝ.

 ΌΤΙ Η ΤΡΈΧΟΥΣΑ ΠΟΛΕΜΙΚΉ ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΒΆΘΟΣ ΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΠΌΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΤΆΞΗΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΥΣ, ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΈΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΟΥΝ.

Δήλωση ότι "οι μέρες του Πούτιν είναι μετρημένες! "

Η σατανιστική εκκλησία υποστήριξε την Ουκρανία.



Ενώ στη δεύτερη ανάρτησή τους που δημοσιεύθηκε στο Twitter, η διάσημη "βασίλισσα" του αποκρυφισμού και "ιερέας" του "Ghost Cooking", Μαρίνα Αμπράμοβιτς, η οποία διοργάνωσε επίσης μια "παράσταση" (διάβαζε σατανιστική τελετή) προσομοίωσης "εικονικού" κανιβαλισμού και τελετουργικής θυσίας g, αυτό το "βδέλυγμα της καταστροφής" καλεί λοιπόν τώρα τον κόσμο να ενωθεί και να απαλλαγεί από τον Πούτιν.

Οι σατανιστές συνεχίζουν να αναφέρουν:

"Η Μαρίνα είναι η διοίκηση, ο κόσμος πρέπει να απαλλαγεί από τον Πούτιν!

Δανέζικα μέλη της εκκλησίας μας εντάχθηκαν στο "στρατό" των ξένων εθελοντών από το Ζελένσκι.

Δωρίσαμε 3 bitcoins (~ $140.000) για την "Ουκρανική Βοήθεια" και σας ενθαρρύνουμε να κάνετε ό,τι μπορείτε για το ουκρανικό πράγμα. Δόξα στην Ουκρανία! "

Η κυβέρνηση της Σερβίας συμμετείχε στη χορηγία της νοσηρής έκθεσης της σατανίστριας Marina A. στα τέλη του 2019- αρχές του 2020. (της οποίας ο σατανισμός και τα σκουπίδια εκτίθενται κάτω από την κάπα- "τέχνη και καλλιτεχνική ελευθερία", "ελευθερία της έκφρασης και ανθρώπινα δικαιώματα". Η κυβέρνηση της Σερβίας επένδυσε τότε το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών πόρων. Η κυβέρνηση έδωσε περίπου 660 χιλιάδες ευρώ (από το ένα εκατομμύριο και τριακόσιες χιλιάδες συνολικά), που πήρε από τους πολίτες και τους φορολογούμενους. Τα υπόλοιπα δόθηκαν από δωρητές και χορηγούς (πιθανότατα μέλη της κυβέρνησης και υπουργοί).

Παρεμπιπτόντως, ένας πρώην αναλυτής της CIA δήλωσε τα εξής: "Η Ουκρανία τελείωσε - η ρωσική στρατηγική θα μαθαίνεται στα εγχειρίδια πολέμου! "

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι μόνο το 20% των ρωσικών δυνάμεων στο Κίεβο έχει μετακινηθεί και ότι υπάρχει μεγάλη ρωσική επίθεση σε άλλα μέρη της Ουκρανίας.

"Η Ρωσία ξεκίνησε μια ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία με πολύ λιγότερους στρατιώτες. Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα μπορούσαν να έχουν το πολύ 200 χιλιάδες στρατιώτες, ενώ οι ουκρανικές δυνάμεις είχαν τουλάχιστον τριπλάσια υπεροχή γιατί έφτασαν τους 600.000 στρατιώτες.

Παρόλα αυτά, οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν να ελιχθούν και με μια τακτική απάτη, να περικυκλώσουν και να αποκλείσουν 600.000 στρατιώτες του ουκρανικού στρατού.

"Οι Ρώσοι υιοθέτησαν μια βελτιωμένη εκδοχή της αμερικανικής επιχείρησης "Καταιγίδα της Ερήμου", "φτιάχνοντας" μεγάλο αριθμό ουκρανικών δυνάμεων. "

Αυτά είναι τα λόγια δύο πρώην αναλυτών και αξιωματικών πληροφοριών της CIA.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αναλυτής της CIA, Λάρι Τζόνσον, τόνισε ότι "η ρωσική πολιορκία του Κιέβου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες είχε ως στόχο την εμπλοκή των ουκρανικών δυνάμεων και εφεδρειών στην προστασία της ουκρανικής πρωτεύουσας. Με αυτόν τον τρόπο η Ρωσία θα μπορούσε να πραγματοποιήσει επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας στα ανατολικά και νότια της χώρας.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η Ρωσία αναδιανέμει τώρα τις δυνάμεις της μεταφέροντας βοήθεια από το Κίεβο, το Τσερνίγκοφ, το Σουμίγε και το ρωσικό πάγωμα. Την ίδια στιγμή, οι ουκρανικές δυνάμεις είναι διασκορπισμένες, αιχμαλωτισμένες και εξαντλημένες. "

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι μόνο το 20% των ρωσικών δυνάμεων στο Κίεβο έχει μετακινηθεί και ότι υπάρχει μεγάλη ρωσική επίθεση σε άλλα μέρη της Ουκρανίας.

Δορυφορικά βίντεο δείχνουν ότι οι Ρώσοι έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη στρατιωτική βάση στην περιοχή Τσάπλινκ στη Χερσώνα. Μεταφέρθηκαν ελικόπτερα, ΤΟΜΑ, άρματα μάχης ενώ δημιουργήθηκαν οχυρά. Η βάση αυτή θα αποτελέσει το κέντρο των ρωσικών επιχειρήσεων στη νοτιοανατολική Ουκρανία.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Riter, ο οποίος δήλωσε:

"Η ρωσική εκστρατεία στην Ουκρανία θα συμπεριληφθεί στα εγχειρίδια για πολεμικές ασκήσεις!

Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ο ρωσικός στρατός χρησιμοποίησε επιδέξια την τακτική των ψεύτικων ελιγμών, χάρη στην οποία κατάφερε να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι των ανώτερων δυνάμεων του εχθρού. "



Cyprus and Greece will be safe countries

Very close to this threat, HELLENISM will be very afraid and will come in great repentance. Listen to the consequence of fear, it will be po...