Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Τα μυστικά της μασονίας από τον θεολογο Θεόδωρο Κυριακού SUBS ARE MINE

Οι Τέκτονες πιστεύουν τώρα στον δικό τους απρόσωπο Θεό που αποκάλεσε τον M.A.T.S., αυτόν τον Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος. Οι στοές δεν θα είναι ημισταυρός ή εικόνα του Χριστού. Ο Υιός και ο Λόγος του Θεού, ο Κύριός σας και ο Σωτήρας Ιησούς Χριστός, είναι για ένα απλό μυστικό, όπως ο Πυθαγόρας, ο Βούδας και άλλοι.

Το σκωτσέζικο μασονικό δόγμα που δημιουργήθηκε το 1804 περιλαμβάνει 3 μυήσεις και 33 μοίρες. Ο τρίτος βαθμός είναι μια τελετή γύρω από τον δολοφονικό θάνατο του Δασκάλου Χιράμ και αναζητήσεις για λείψανα. Πράγματι, η Παλαιά Διαθήκη μιλά για έναν Χιράμ της Τύρου που προσκλήθηκε από τον Βασιλιά Σολομώντα να βοηθήσει στην οικοδόμηση του Ναού στην Ιερουσαλήμ. Το μόνο έξω, αλλά για τη δολοφονία, ανακτήστε τα λείψανα, κ.λπ. είναι εντελώς φανταστικό και μυθικό. Ο Τεκτονισμός, όπως είναι γνωστός σήμερα, δεν είναι ένας απλός φιλανθρωπικός και φιλοσοφικός οργανισμός, όπως υποστηρίζουν οι υποστηρικτές του. Είναι μια υπερθρίσκεια με συγκρητιστικό χαρακτήρα. Είναι αυτή η απόδειξη της ειδωλολατρίας των δασκάλων και των μυστικιστών Εβραίων και Χριστιανών; Οι μασόνοι πιστεύουν ότι είναι μια παγκόσμια αδελφότητα. Αδερφέ αποκαλούν τον καθένα που τους ανήκει, είτε είναι Μουσουλμάνος είτε Βουδιστής είτε οτιδήποτε άλλο, ενώ οι μη Μασόνοι το αποκαλούν ιερόσυλο, ακόμα κι αν είναι χριστιανός. Ο Τεκτονισμός είναι θρησκεία και βασίζεται κυρίως σε αρχαία παγανιστικά μυστήρια. Ο Ναός πρέπει να τον ονομάσει στοά, όπου γίνονται διάφορες τελετές: Λυκιδαίος υιοθεσίας (κάτι παρόμοιο με το χριστιανικό βάπτισμα), γάμος, μνημόσυνο και άλλα. Έχουν πτυχιούχους που αποδίδουν τις τελετές τους, ντυμένοι με ειδικές στολές, όπως ο Σεβασμιώτατος, ο Σεβασμιώτατος, ο Διδάσκαλος, ο Μέγας Διδάσκαλος, επόπτες. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά σύμβολα. Κάπου φαίνεται η Βίβλος, αλλά όχι όπως εννοούμε εμείς οι Χριστιανοί, αλλά ως απλό σύμβολο. Οι μυστηριώδεις τελετουργίες χρησιμοποιούν τον ανθρώπινο σκελετό και σε κάποιο βαθμό απαιτούν από το μνημείο της Μασονίας να πίνει κρασί στο κρανίο που το έχει κάνει να μοιάζει με Κύπελλο. Ένας Τέκτονας δεν είναι υποχρεωμένος να αλλάξει την πίστη του. Ένας χριστιανός μπορεί ακόμα να είναι χριστιανός και ένας μουσουλμάνος να είναι μουσουλμάνος, μαζί με την μασονική ικανότητα. Όμως το ερώτημα γεννιέται. Επιτρέπεται στον Χριστιανό να είναι και Μασόνος.

 Παράξενο και μυστήριο όνομα για να δώσετε στο Πνεύμα του Σκότους! Lucifer, ο γιος του πρωινού! Είναι αυτός που φέρει το Φως και με τα λαμπρότητά του απαράδεκτη, περικλείει αδύναμες, αισθησιακές ή εγωιστικές ψυχές; Αμφιβολία ότι δεν είναι! Οι τεκτονίτες από την πρώτη εκκίνηση, που είναι ο πρώτος βαθμός, καλούνται να στρατολογήσουν δυνατά το Φως! Ο μέσος Μασον λέει συνεχώς ότι «αναζητάει το Φως» και θα ξοδεύει ολόκληρο το λαό του «κινούμενο προς το Φως».
Οι άνθρωποι που δεν έχουν μελετήσει αυτό το θέμα θα υποθέσουν ότι αυτό το "Φως" είναι η αποκάλυψη του Θεού της Βίβλου. Αυτή η δήλωση συνεχίζεται για να προσπαθήσει να μας πείσει ότι η τοιχοποιία είναι χριστιανική. , Ο Αλβέρτος Πάικ λέει ότι ο Λουσιφέρ είναι αυτός που φέρει το Φως του Τεκτονισμού.

Οι άνθρωποι που δεν έχουν μελετήσει αυτό το θέμα θα υποθέσουν ότι αυτό το "Φως" είναι η αποκάλυψη του Θεού της Βίβλου. Αυτή η δήλωση συνεχίζεται για να προσπαθήσει να μας πείσει ότι η τοιχοποιία είναι χριστιανική. , Ο Αλβέρτος Πάικ λέει ότι ο Λουσιφέρ είναι αυτός που φέρει το Φως του Τεκτονισμού.

Η αμέσως προηγούμενη πρόταση επιβεβαιώνει όχι μόνο ότι ο Λούσιφερ είναι ο Φωτιστής, αλλά ότι οι μαστόροι προηγούμενων βαθμών έχουν οδηγήσει στο να πιστεύουν ότι το αντίθετο ήταν αληθινό.Lucifer, the Light! Strange and mysterious name to give to the Spirit of Darkness! Lucifer, the son of breakfast! Is he who brings the Light and with his brilliance unacceptable, encompasses weak, sensual or selfish souls? Do not doubt it! Tectonics from the first start, which is the first degree, are called to "enlighten" the Light! The average Mason constantly says that he "seeks the Light" and will spend his entire life "moving to the Light". People who have not studied this issue will assume that this "Light" is the revelation of the God of the Bible. This statement goes on to try to convince us that Masonry is Christian. , Albert Pike says Lucifer is the one who carries the Light of Freemasonry.

Cyprus and Greece will be safe countries

Very close to this threat, HELLENISM will be very afraid and will come in great repentance. Listen to the consequence of fear, it will be po...