Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ "ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ " ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


Angelica Zambrano
Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ, ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ, ΕΝΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. 


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ. 
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ( ΕΚΕΙ Ο ΑΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΑΦΗΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ )

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΡΔΟΔΟΞΟΣ ΑΓΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ ( ΟΠΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ) ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ, ΝΙΩΘΕΙ ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ .. Η ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ.. 
ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΙΗΣΟΥΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΕΧΩΒΑ ( ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ, ΕΝΑΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ "ΘΕΟΣ " ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ) 
ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝ ΑΥΤΟ ( ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ) ΔΕΝ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ .. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΥΤΟ..!!! 
ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ? ... ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.. 
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ .. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.. ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΡΙΣΤΟΣ .. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΤΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΖΟΥΓΚΟΡΙ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ.. ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ Ο "ΙΗΣΟΥΣ " ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ? ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ? ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ.. ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΟΣ ? 

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΟΝ ( Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΑΘΟΛΙΚΟ ( ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ).. ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. ! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.. ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. 
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ "ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ " ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

When the Antichrist comes, that is, the Beast, he will seek all men to worship him, including the churches and various denominational g...