Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

B17 VITAMIN


Η απάντηση στον καρκίνο
έχει γίνει γνωστό εδώ και πολλά χρόνια!

Η βιταμίνη Β17 ήταν το αντικείμενο μεγάλης διαμάχης πάνω από 20 χρόνια πριν, όταν μερικοί από τους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου ισχυρίστηκε ότι όταν καταναλώνεται, τα στοιχεία ορισμένων πρώτων σπόρους φρούτων καθιστούν αδύνατο το 100% να αναπτύξουν καρκίνο και θα καταστρέψει τα υπάρχοντα καρκίνο, στις περισσότερες περιπτώσεις.
Οι φαρμακευτικές εταιρείες όρμησαν σε αυτόν τον ισχυρισμό και αμέσως απαίτησε να του FDA να διεξαχθούν μελέτες. Τα αποτελέσματα αυτών των μελετών που βρέθηκαν σε αυτό το site και σε ένα βιβλίο με τίτλο «Κόσμος Χωρίς Καρκίνο», από τον Γ. Edward Griffin. 
Η βιταμίνη Β17, επίσης γνωστή ως Laetrile αμυγδαλίνη και βρίσκεται στα περισσότερα φρούτα, τους σπόρους δηλαδή σπόρους βερίκοκου. Το βερίκοκο σπόροι ζητήθηκε ως θεραπεία για όλους τους καρκίνους πάνω από 35 χρόνια .
Θα ήταν ακόμα πιο έντονα υποστήριξε ότι όταν κάποιος τρώει περίπου 7 βερίκοκο σπόροι ανά ημέρα μπορούν να αναπτύξουν καρκίνο ποτέ, όπως ποτέ δεν μπορεί να πάρει το σκορβούτο εάν έχουν ένα πορτοκάλι κάθε μέρα, ή πελλάγρα αν έχουν κάποιες βιταμίνες του συμπλέγματος Β κάθε μέρα.
Οι φαρμακευτικές εταιρίες, μαζί με το ιατρικό κατεστημένο ώθησε το FDA σε καθιστά παράνομη την πώληση "ακατέργαστη" βερίκοκο σπόροι ή βιταμίνης Β17 με πληροφορίες σχετικά με τις επιπτώσεις της για τον καρκίνο. Ακόμη και σε αυτήν την ημέρα, δεν μπορείτε να πάρετε πρώτες βερίκοκο σπόροι στο κατάστημα υγιεινής διατροφής σας , μόνο τις λιαστές αυτά που έχουν όλα τα σημαντικά ένζυμα σκοτώσει.
Οι φαρμακευτικές εταιρείες ασκούν μόνον μελέτες σχετικά με κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χημικές ουσίες που εφευρίσκουν, έτσι ώστε στο τέλος της μελέτης τους, αν το φάρμακο θα μπορούν να εγκρίνονται, έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα για την πώληση του. (Κάνουν πίσω τόνους περισσότερους από το μόλις 250 εκατομμύρια που επένδυσαν) ποτέ δεν κάνουν μελέτες σχετικά με τα τρόφιμα που δεν μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και τα οποία μπορούν να πωληθούν από κάθε σούπερ μάρκετ.
Οι πληροφορίες σε αυτό το site δεν είναι μόνο για την πρόληψη του καρκίνου , είναι για εκείνους που τ καπέλο τώρα έχουν καρκίνο και είναι σε χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας επί του παρόντος, καθώς και για όσους έχουν καρκίνο, αλλά δεν έχουν αρχίσει οποιεσδήποτε συμβατικές μεθόδους ακόμα.
Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που έχουν ήδη συστάδες καρκίνος στο σώμα τους, που τρώνε τα βερίκοκα σπόρους και / ή να λάβει τη βιταμίνη Β17 σε μορφή ταμπλέτας δείχνουν κοντά για να ολοκληρωθεί υποχώρηση του όγκου. Παρά το γεγονός ότι ασθενείς με καρκίνο μπορεί να ξεφορτωθεί τον καρκίνο τους , έχουν επίσης το πρόβλημα της καταστροφής των οργάνων ότι ο καρκίνος έχει προκαλέσει.
Αυτό είναι ένα άλλο θέμα, όπου άλλα βότανα και τα ένδικα μέσα είναι απαραίτητα για τη σωστή αναγέννηση οργάνων. Φυσικά όταν το σώμα ενός ατόμου είναι εντελώς τρώγονται από τον καρκίνο, οι πρώτες βερίκοκο σπόροι και εκχύλισμα του (laetrile και βιταμίνη Β17) θα παρατείνουν τη ζωή τους πολλές φορές περισσότερο από τη χημειοθεραπεία και δεν μπορεί να σώσει τους εντελώς.
Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, τα υψηλά επίπεδα της βιταμίνης την ενέσιμη Β17 "laetrile" θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό με τον πόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cyprus and Greece will be safe countries

Very close to this threat, HELLENISM will be very afraid and will come in great repentance. Listen to the consequence of fear, it will be po...