Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

VERY IMPORTANT TO READ




Είμαστε ένας κόσμος και θα υπάρχει ένα μέλλον? Για καλό ή για κακό, για όλους μας Βασικό στοιχείο για την νέα ηθική ... ελέγχεται η οικονομική ανάπτυξη ... Είναι επίσης απαραίτητο για τον έλεγχο της γονιμότητας.».
Στις 12 του Σεπτεμβρίου του 1999, το BBC ανέφερε ως εξής:
"Μέσος αριθμός των σπερματοζωαρίων στη Βρετανία υποχώρησε από το υψηλό των 113 εκατομμύρια ανά χιλιοστόλιτρο το 1940 στα 66 εκατομμύρια το 1990."
Στις 2 Μαρτίου 2000, το BBC ανέφερε ως εξής:
"Η προσθήκη του ιωδίου στο αλάτι φταίει για χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων, οι επιστήμονες αξίωση. Θα δοκιμαστεί η θεωρία σε ποντίκια και διαπίστωσαν ότι πεθαίνουν από την πείνα τους ιωδίου οδήγησε σε αύξηση της παραγωγής σπέρματος και τα μεγαλύτερα μεγέθη των όρχεων.
Ως εκ τούτου, συνάγεται ότι ιωδίου ήταν υπεύθυνος για μικρότερο μέγεθος των όρχεων και χαμηλότερο αριθμό σπερματοζωαρίων.

Ιώδιο απαιτείται από το σώμα για να κάνει την thryoid ορμόνη θυροξίνη, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των εγκεφάλων. Μια ανεπάρκεια μπορεί να προκαλέσει μειωμένη πνευματική ανάπτυξη και ως εκ τούτου να προστεθεί αλάτι για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. "

Από την 1η του Σεπτεμβρίου 2000, το BBC ανέφερε ως εξής:
"Οι επιστήμονες στο Svalbard έχουν διαπιστώσει ότι περισσότερα από ένα στα εκατό των πολικών αρκούδων του νησιού είναι ερμαφρόδιτα.
Η κατάσταση, στην οποία ένα ζώο έχει τα αναπαραγωγικά όργανα και των δύο φύλων, επηρεάζει άγρια ​​ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Είναι πιστεύεται ότι προκαλούνται από την έκθεση σε χημικές ουσίες οι οποίες επηρεάζουν το ενδοκρινικό σύστημα.
Οι χημικές ουσίες που ευθύνονται για την κατάσταση του Σβάλμπαρντ αρκούδες »είναι τα PCBs (πολυχλωριωμένα διφαινύλια), οι οποίες βλάπτουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα.
Το φαινόμενο ήταν άγνωστο στην Αρκτική νησιά, που βρίσκονται ανάμεσα στη Νορβηγία και το Βόρειο Πόλο, πριν από μια δεκαετία ...
PCBs είχαν κατασκευαστεί για χρήση σε ηλεκτρικές συσκευές, και παρόλο που πολλές χώρες έχουν απαγορεύσει τους τώρα υπάρχει μια δεξαμενή των χημικών ουσιών που έχει διαφύγει στο περιβάλλον.
Αν και λίγο ρύπανση προέρχεται σε Svalbard, οι νότιοι άνεμοι που επικρατούν χωματερή η μόλυνση από τη βιομηχανική Ευρώπη για τα νησιά.
Elizabeth Salter, του WWF, η παγκόσμια εκστρατεία για το περιβάλλον, δήλωσε στο BBC News Online:
«Φαίνεται ότι είναι οι γυναίκες αρκούδες στο Σβάλμπαρντ που αποκτούν αρσενικά γεννητικά όργανα, το πέος σαν κούτσουρο. Με άλλα είδη που επηρεάζονται από ενδοκρινικοί διαταράκτες, είναι πιο συχνά τα αρσενικά που έχουν ανωμαλίες των γεννητικών οργάνων. Και τι συμβαίνει με την αρκούδα που συμβαίνει με γλάρους στην Αρκτική, επίσης, εξαιτίας των PCBs, DDT και διοξινών. "
Στις 3 Σεπτέμβρη του 2000, ο Anthony Browne είπε αυτό ο παρατηρητής:
"Λευκά θα είναι μια εθνοτική μειονότητα στη Βρετανία μέχρι το τέλος του αιώνα. Ανάλυση επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι, σε τρέχουσες τιμές, τα επίπεδα γονιμότητας και της μετανάστευσης, θα υπάρχουν περισσότερα μη-λευκούς από ό, τι τα λευκά έως το 2100."
Στις 27 Ιούλ, 2001, το BBC ανέφερε ως εξής:
"Η έκθεση σε φυτοφάρμακα και διαλύτες μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση των σπερματοζωαρίων και τα αυξανόμενα επίπεδα της ανδρικής υπογονιμότητας ... Η έκθεση σε φυτοφάρμακα συσχετίστηκε σημαντικά με τα επίπεδα του σπέρματος και κάτω από το όριο για την ανδρική γονιμότητα ...
Εξάντληση αριθμός των σπερματοζωαρίων έχουν μια αιτία ανησυχίας αφού Δανοί ερευνητές ανέφεραν ότι το 1992 ο αριθμός των σπερματοζωαρίων σε όλο τον κόσμο ήταν πτωτική.
Πολλοί ειδικοί κατηγορούν περιβαλλοντικούς παράγοντες για την πτώση, καθώς και για την αύξηση του καρκίνου των όρχεων. Μια μελέτη από Γάλλους ερευνητές και Αργεντινής φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι η θεωρία ...
Οι άνδρες που είχαν εκτεθεί σε φυτοφάρμακα είχαν επίσης υψηλότερα επίπεδα των δύο γυναικείων ορμονών στο σύστημά τους από τους άνδρες που δεν είχαν έρθει σε επαφή με τα φυτοφάρμακα. "
Ο Δρ Luc Multigner, του γαλλικού ινστιτούτου INSERM της έρευνας, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα φυτοφάρμακα που έχουν τοξική επίδραση στους όρχεις και άλλων αδένων. Είπε:
«Οι όρχεις είναι ένα από τα πιο ευάλωτα όργανα του περιβάλλοντος, φυσικοί και χημικοί παράγοντες».
1n 2002, θα μπορούσαμε να έχουμε διαβάσει τα εξής στο The Spectator:
"Αν ο Τόνι Μπλερ έχει τίποτα να κάνει με αυτό, δεν θα υπάρχει πάντα ένα Αγγλία. Η χώρα είναι ήδη ξεθώριασμα, όχι από ξένους, αλλά από την κατάκτηση δική του μεταναστευτική πολιτική. Δημογραφικά υπολογισμό η επίπτωση της ότι μέχρι το τέλος αυτού του νέου αιώνα, η Άγγλοι θα είναι μειονότητα στην πατρίδα τους.
Αρκεί να σκεφτούμε γι 'αυτό. Πενήντα χρόνια πριν, υπήρχαν μόνο λίγες δεκάδες χιλιάδες μη-λευκά σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά μέσα στα επόμενα εκατό χρόνια, οι λευκοί θα είναι πιθανώς μια μειονότητα. Και είναι πολύ εύκολο να εξηγηθεί. Οι Άγγλοι δεν έχουν αρκετά παιδιά, ενώ οι μη-λευκά έχουν ένα υψηλό ποσοστό γονιμότητας. Όπως είπε ο Παρατηρητής,
«Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μια σημαντική γηγενής πληθυσμός έχει γίνει οικειοθελώς μια μειοψηφία, και όχι μέσω του πολέμου, της πείνας και των ασθενειών."
Το μυαλό εσείς, οι Άγγλοι μπορεί να ολοκληρωθεί ως λαός, αλλά τουλάχιστον έχουν διπλάσιο χρόνο για να πάει από ό, τι τα λευκά Αμερικανός. Μέχρι το 2050 οι λευκοί θα είναι μια μειονότητα του πληθυσμού των ΗΠΑ, δεδομένου ότι είναι ήδη στην Καλιφόρνια. Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι δύο από τις πιο ισχυρές χώρες του 19ου και του 20ου αιώνα έχουν νομοθετήσει το δρόμο τους προς τη δική τους εξαφάνιση. Συζήτηση σχετικά με την αυτοκτονία της Δύσης. "
Στις 13 Αυγούστου 2002, η Daily Express ανέφερε ως εξής:
"Χημικές ουσίες καθημερινής χρήσης ήταν χθες παρουσιάζεται για πρώτη φορά να επηρεάσουν την ανθρώπινη γονιμότητα. Μια ολλανδική μελέτη θα αυξήσει τους φόβους ότι η έκθεση σε τεχνητές ρύπανση είναι πίσω όρχεων, του προστάτη και του καρκίνου του μαστού, καθώς και η μείωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων σε όλη τη Δύση .. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κάλεσε για διεθνή έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις της κάμψης του φύλου στον άνθρωπο χημικές ουσίες και πράσινη ομάδα WWF προειδοποίησε:
«Οι χημικές ουσίες που συσσωρεύονται στο σώμα μας απειλούν την επόμενη γενιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου